Termeni si conditii

Accesarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul sculeprofionline.com implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate.

Sculeprofionline.com isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, Sculeprofionline.com isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor ,software utilizate pentru functionarea site-ului.

 Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. 

 

Tot continutul site-ului Sculeprofionline.com este proprietatea PROFI ONLINE COMPANY SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al  PROFI ONLINE COMPANY SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

 

SCULEPROFIONLINE.COM își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă un comportament sau un limbaj neadecvat (agresiv, jignitor, licențios etc), sau clienți care au în istoricul comenzilor, livrări refuzate.

 

SCULEPROFIONLINE.COM  face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Va stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări.

 

Efectuarea unei comenzi pe site-ul SCULEPROFIONLINE.COM reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos. 

 

2. Confidentialitatea informatiilor

 

Informatiile furnizate catre SCULEPROFIONLINE.COM sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.SCULEPROFIONLINE.COM  nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

SCULEPROFIONLINE.COM  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 

 

 

SCULEPROFIONLINE.COM si Profi Online Company srl respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-u  SCULEPROFIONLINE.COM adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a SCULEPROFIONLINE.COM Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail.

SCULEPROFIONLINE.COM nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Taxa verde nu este inclusa in pretul afisat pe site pentru produsele electrice unde este cazul.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Produsele comercializate prin intermediul SCULEPROFIONLINE.COM sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.

SCULEPROFIONLINE.COM isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Greseli de tiparire. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca,SCULEPROFIONLINE.COM isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. 

 Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie unde este cazul.

Toate preturile contin Tva