POLITICA DE RETUR

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la Profi Online Company,iar livrarea s-a efectuat prin curierat rapid..Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile calendaristice , trebuie completat formularul de retur aflat in contul de client.

Returnare produse , cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

De asemenea produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data receptionarii lui.

Returul produselor se poate face prin curier sau venind direct la sediul Profi Online Company srl dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra.

Costurile de transport NU sunt suportate de catre Profi Online Company

 Returnarea banilor se face in termen de 30 de zile din momentul in care ati primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor . 

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

 

Va rugam ca in momentul expedierii sau cand veniti la sediu Profi Online Company coletul sa contina urmatoarele documente/date:

1. Copie dupa factura 

2. Certificatul de garantie al produsului in original (unde este cazul)

3. Numarul de retur (numarul comunicat pe mail in momentul completarii formularului de retur).

 Pentru coletele trimise prin curier va rugam sa completati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul de retur .

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

 

1. Produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)

2. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc

3. Echipamente de pe care s-au dezinstalat accesoriile primite

4. Aparatele electrice sau mecanice ce prezinta urme de utilizare

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).